Motivációnk

hipnózis, relaxáció, stresszkezelés

Sugár Zsuzsanna

Mára, a sok éven át tartó folytonos keresésben, – olykor ide-oda csapongva, kiábrándulva, újra belelendülve, elbizonytalanodva – , egyértelművé vált számomra, hogy az emberi elme oly rafináltan félrevezet, hogy talán évekig észre sem vesszük, hogy saját gondolataink csapdájába esve színezzük át a mindennapjainkat a derü, a békesség állapotából az érzelmi viharokba. Rátaláltam azokra az útmutatókra: Dr. Dawid R. Hawkins, Eckhart Tolle , Byron Katie stb. akiknek munkája, tapasztalatai, módszerei nyomán ténylegesen elindultam az önfelfedezés egyszerű útján.

Már nem hiszem el a gondolataimat anélkül, hogy meg ne vizsgáljam, hogy a valóságra mutatnak, vagy csak az ego játszik velem. Már tudom, hogyha valahol szorít, akkor dolgom van magammal, már tudom, hogyha valakivel bajom van, akkor dolgom van magammal, azt is tudom, mit kell tennem, és meg is teszem, nem csak gondolkodom róla. Ez persze nem biztos, hogy azonnal megtörténik, van, hogy csak idővel jövök rá, hogy már megint beugrottam, de  tudok rajta mosolyogni, és el tudom engedni. Mi másra is lenne szükségünk, hogy megéljük a pillanat békéjét, örömét, szépségét, boldogságát.

Az általam végzett  relaxációs módszerek a “nem egészségügyi mentálhigiene tevékenység” körébe tartoznak. A hagyományos, akadémikus értelmű gyógyító, orvosi terápiás tevékenységet nem végzek. Az a pszichiáterek, pszichológusok, orvosok feladata, de segítek mindazoknak, akik változni, változtatni akarnak az életükön, és nem találják a saját megoldásaikat.         Keress, ha úgy érzed, hogy a segítségemre van szükséged!

Tel.: +36/20/615-2029, zsuzsanna.sugar@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?