● Rólunk

hipnózis, relaxáció, autogén tréning, stresszoldás

Sugár Zsuzsanna hipnotizőr-természetgyógyász

Az emberi tudat, az elme működése, a tudat kapcsolódása a fizikai lényünkhöz már gimnazista koromban élénken foglalkoztatott. Egyetemi éveim alatt bekövetkező családi tragédia fölerősítette bennen a megértés utáni vágyat, a keresést. Sok év távlatából az eddigi életem során megtapasztalt érzelmi viharokra, azoknak a feldolgozására, elfogadására tett ilyen-olyan kísérleteimre rátekintve egyértelművé vált számomra, hogy az emberi elme oly rafináltan félrevezet, hogy talán évekig észre sem vesszük, hogy saját gondolataink csapdájába esve színezzük át a mindennapjainkat a derü, a békesség állapotából az érzelmi viharokba. Keresésem folyamán ide-oda csapongva számtalan ezoterikus és természetgyógyászati módszert tanulmányoztam, különböző kurzusokon, szakképzéseken vettem részt, rengeteg könyvet elolvastam, meg akartam érteni, hogyan betegítjük meg magunkat, mi okozza hogy másként akarjuk érezni magunkat, mint ahogyan éppen vagyunk. Tudni akartam, hogy mi gerjeszti a folytonos ellenállást bennünk.

Rátaláltam azokra az útmutatókra: Dr. Dawid R. Hawkins, Eckhart Tolle , Byron Katie, akiknek munkája, tapasztalatai, módszerei nyomán ténylegesen elindultam az önfelfedezés egyszerű útján. Megismertem a hipnózis működését, az önhipnózist, a különböző relaxációs technikákat, saját magamon is tapasztaltam azok kiegyensúlyozó hatását. Lenyűgözött és ijesztő volt a kimondott gondolatok fiziológiás hatása, ahogyan tudattalanul befolyásoljuk önmagunkat és környezetünket a véleményeinkkel, ítéleteinkkel, és fogalmunk sincs arról, hogy éppen akkor veszítjük el a kapcsolatot az élettel.  Mi másra is lenne szükségünk, hogy megéljük a pillanat békéjét, örömét, szépségét, boldogságát.
Aki hozzám fordul, annak a saját magamon is kipróbált, egyszerű, módszerekkel tudok segíteni abban, hogyan enyhítsen érzelmi szenvedésein, még mielőtt testi betegségekig gerjesztené a folyamatot.

Keress, ha úgy érzed, hogy a segítségemre van szükséged!

Előzetes időpont egyeztetéssel  itt  személyesen megtalálsz!

 Sugár Zsuzsanna

Győr, Buda utca 12.

E-mailen is kereshetsz!

zsuzsanna.sugar@gmail.com

Felhívhatsz!

+36-20/615-2029

A térképen ▼Ha kérdésed merülne fel a hipnózissal, relaxációval, autogén tréninggel, egyéni vagy csoportos konzultációval, kurzusokkal  kapcsolatban, akkor
írj elektronikus levélben, vagy hívj a délelőtti órákban! Nem tudom mindig felvenni a telefont, de mindenképpen visszahívlak, kivéve azt az esetet, ha letiltottad a telefonszám kijelződ, és ismeretlent ír ki a számomra. Ebben az esetben fel sem veszem a telefonhívást, erre figyelj kérlek!

Vélemény, hozzászólás?