Vélemények a bemer kezelésről

Ma az orvostudomány egyik leghatékonyabban kutatott területe az emberi szervezet mikrocirkulációja. Európai kutatási központja a  Berlini Mikrocirkulációs Intézet, melynek vezető professzora Dr. Reiner Klopp. Az általa feltárt mikrocirkulációs szabályozási rendszer működését ma már tanítják az orvosképzésben. A video bemutatja azokat a betegségeket, ahol a BEMER terápia jelentős javulást eredményezett, és fény derül arra, hogy miért nem alkalmas bármely elektromágneses kezelés erre. A video 15 és fél perc hosszú!

A mikrocirkuláció kutatási területe az anyagcsere és a szervezet védekező mechanizmusainal törvényszerűségeit vizsgálja a legkisebb véredények (hajszálerek) működési szintjén. Az oxigénszállító vörösvértestek, a  tápanyagokat, salakanyagokat szállító vérplazma, a véralvadásban szerepet játszó vérlemezkék, az immunvédekezésben fontos szerepű fehérvérsejtek viselkedését vizsgálja. Ennek a közegnek a megfelelő közreműködése nélkül nem lehet javulási folyamat a szervezetben, hiszen a protein szintézis, a fehérje szintézis (információs proteinek) is a mikrokeringés javulásával tudnak optimalizálódni. A pulzáló érfalmozgás szabályozásában az enzimek egész sora óriási szerepet játszik, hogy igen alacsony szintre csökkentsék az aktiválási energiát. Erre való optimális pozitív hatást nem tudja bármilyen elektromágneses impulzus kifejteni. A mikrocirkulációs intézetben végzett összehasonlító vizsgálatok azt mutatták, hogy az egyszerű, kis számú jelösszetevőt tartalmazó négyszögjel, trapéz impulzus, a háromszög elektromágneses jelforma nem eredményezi a mikrokeringés optimális működését. Erre jelenleg kizárólag a BEMER rendszer alkalmas, rendkívül összetett, exponenciálisan felfutó, több mint 2000 impulzusösszetevőt tartalmazó formájával. A szervi működések helyi és magasabb szintű vérkeringés szabályozását nagymértékben rontják a stresszfolyamatok, és főleg idősebb korú betegeknél beszűkül a mikrokeringés szabályozási tartománya. Ennek következménye lehet a krónikus betegségek kialakulása,  fokozatos életminőség romlás. A mikrocirkuláció stimulálása azt eredményezi, hogy javul a szervi működés, kevésbé lesznek érzékenyek a a fertőzésekre, javul az életminőségük. A BEMER rendszer a jelenleg rendelkezésre álló leghatékonyabb és a legjobban vizsgált fizikai kezelési módszer. Alátámasztják mindezt a több mint 40 klinikai vizsgálat eredményei, az egészségügyi szakemberek, orvosok, természetgyógyászok terápiás tapasztalatai, és a kezelt betegek véleményei is.

Milyen betegségek esetén ajánlott a BEMER kezelés?
A BEMER számos esetben segíthet betegségek esetén és különböző klinikai vizsgálatokkal igazolták jótékony hatását, az alábbi linkre [ Bemer élettani hatásai ] kattintva tájékozódhat arról, mely betegségek esetén értek el klinikailag igazolt eredményeket.

Hol lehet Bemer kezelést igénybe venni?
A Bemer kezelés , elérhető  Győrben, ahol előzetes egyeztetést követően nyugodt körülmények között  kúraszerűen vehető igénybe a kezelés. Bővebben a kezelésről linkünkön [ Bemer kezelésről ] olvashat, vagy kérje kollégánk segítségét a + 36 30 973-9019 -es számon!

Lehet otthon, saját lakásban igénybe venni ezt a kezelést?
Igen, a  Bemer eszköz bérelhető, akár meg is vásárolható. A készülék otthoni folyamatos használatával, és vásárlásával kapcsolatban hívjon a +36-20/615-2029 telefonon!

Sugár Zsuzsanna  BEMER orvostechnikai eszköz tanácsadó

Vélemény, hozzászólás?