BEMER kezelés hatása

Az élő szervezetre gyakorolt, a sejtek működését támogató hatásokat vizsgálva a BEMER terápiával kapcsolatban készült tudományos igényű tanulmányok eredményeiből a következőket állapíthatjuk meg:

  • Kedvezően változik a vérellátottság mind közvetlenül a vörösvértestek tulajdonságainak, mind pedig a mikrocirkuláció működésének vonatkozásában.
  • Aktiválja az immunrendszer első válaszfolyamatait.
  • Befolyásolja a fehérje-szintézist, amelynek következtében megváltozik egyes fehérjék képződésének üteme a képződést gyorsító, illetve lassító hatás által
  • (Up-Down reguláció)
  • Stabilizálja az oxidációs egyensúlyt a szervezetben megtalálható, szabad gyököket befogó anyag (redukált glutathion) képződésének a serkentésével.
  • Ezek a rendkívüli jelentőségű élettani változások kedvező hatást gyakorolnak egyes meghatározó, biológiai jelentőségű folyamatok központi mechanizmusaira.

A BEMER készülék hatásvizsgálati eredményei

Dr. med. Rainer Klopp ( Berlini Mikrocirkulációs Intézet kutató igazgatója) vizsgálatai egyértelműen igazolják, hogy a BEMER 3000 Plus elektromágneses mező kedvező irányban befolyásolja a vérellátottsági paramétereket, kiemelten a mikrocirkuláció vonatkozásában. A kedvező irányú befolyásolás hatásideje az új fejlesztésű BEMER impulzussal még nagyobb mértékűnek bizonyult. A BEMER-terápia valamennyi, az egyetemes orvoslás elismert módszereivel első ízben igazolt élettani hatása a természet adta önszabályzó mechanizmusok működőképességének teljes körű javítását, valamint átfogó serkentését és optimalizálását szolgálja minden szervezetben. Az egészséges felhasználó számára az egészségét stabilizálja az elérhető legjobb megelőzés és teljesítőképesség keretében, ahogy erről számos aktív élsportoló és tömegsportban résztvevő beszámolt. Beteg felhasználóknak a terápia széles körűen serkenti és aktiválja a számukra szükséges gyógyulási folyamatokat az átfogó, valamint univerzális és kiegészítő terápia keretében.

 ÚJ BEMER generáció bevezetése

A meglévő BEMER signal plus jelfolyamot radikálisan megújították. A speciális jelkonfigurációval a szervek vérellátottságának helyi szabályozó mechanizmusait stimulálja, ezzel párhuzamosan sikerült a szervek vérellátottságát szabályozó mechanizmusaira egyszerre hatni. Ez azt jelenti: A BEMER Plus-al már elért változások a teljesítménynövekedésben és a fertőzésre való hajlam csökkenésében az új szignál alkalmazásával sokkal intenzívebben jelennek meg és emellett jelentősen tovább tartanak. Mindez elméletben egyszerűen hangzik, de a gyakorlatban csak rendkívül nagy kutatás-ráfordítással érhető el. Így keletkezett egy többdimenziós szignálszerkezet, amely nemcsak nagyon hatékony, hanem bonyolult, mégpedig olyannyira, hogy inkább a szignál hatására érdemes koncentrálni. 

Az új BEMER generáció forradalmi alvóprogramja

Az éjszakai alvásidőt is bevonja a terápiába! A BEMER legújabb kutatási eredményei azt mutatták, hogy az éjszakai órákban a szervezetben a vér újraelosztása megy végbe , ezért az immunológiai folyamatoknak is sokkal nagyobb a jelentőségük az éjszakai alvási időben, mint azt korábban gondoltuk volna. Ezért a nappali kezelések kiegészítéseként az alváshoz egy további, speciális jelalak-konfiguráció került kifejlesztésre. Különösen a rehabilitációban lévők és idősebbek vagy fertőzésre hajlamos emberek kezelésénél van nagy jelentősége az alvási fázisban történő testi szabályozási- és regenerációs folyamatok  fokozásának, javításának.

Az alvóprogram főbb hatásai: 

  • hosszabb mélyalvási periódus
  • a szervezet savkiválasztásának javítása (reggeli vizelet pH csökken)
  • csökken a fertőzéshajlam
  • a regeneratív és helyreállító folyamatok stimulálása 

Vélemény, hozzászólás?