A Bemer működési elve

A BEMER mágnesterápiás mező egy olyan biofizikai alkalmazás, mely a szervezet saját gyógyító erejét aktivizálja. Átfogó hatékonysága a speciális BEMER jelnek köszönhető, mely a vér mikrokeringésének aktivizálásával éri el rendkívüli hatását. Alábbi videónkon szakemberek részletesen elmagyarázzák a BEMER orvostechnikai eszköz hatásmechanizmusát.

A mikrokeringést  nem véletlen az “egészség főutcájának” nevezi Dr. Reiner Klopp kutató professzor, hiszen a mikrokeringés felelős a szervezet sejtjeinek tápanyagokkal való ellátásáért, és a sejtek salakanyagainak az elszállításáért. Ennek a szabályozási folyamatnak a zavartalan és optimális működése biztosítja a szervezet megfelelő teljesítő képességét. A véráramlási folyamatok zavartsága kórosan megváltozott szervfunkciót eredményezhet. A bioritmusnak megfelelő BEMER stimuláció már 2 perces kezelés hatására jelentős pozitív változást eredményez az egész szervezet mikrokeringésében, a véráramlásának szabályozásában. Nem véletlen, hogy a legkülönfélébb betegségek gyógyításában alkalmazható terápia.

Milyen betegségek esetén javallott a BEMER kezelés?
A BEMER számos esetben segíthet betegségek esetén és különböző klinikai vizsgálatokkal igazolták jótékony hatását, az alábbi linkre [ Bemer élettani hatásai ] kattintva tájékozódhat arról, mely betegségek esetén értek el klinikailag igazolt eredményeket.

Hol lehet Bemer kezelést igénybe venni?
A Bemer kezelés elérhető  Győrben is, ahol előzetes egyeztetést követően nyugodt körülmények között alkalom- vagy kúraszerűen vehető igénybe a kezelés. Bővebben a kezelésről linkünkön [ Bemer kezelésről ] olvashat, vagy kérje kollégáink segítségét a + 36 30 973-9019 -es számon!

Lehet otthon, saját lakásban igénybe venni ezt a kezelést?
Igen, a  Bemer eszköz bérelhető, akár meg is vásárolható. A készülék otthoni folyamatos használatával, és vásárlásával kapcsolatban hívja:
+36-30/973-9019 telefonon BEMER orvostechnikai eszköz tanácsadónkat!

JELENTKEZÉS BEMER TERÁPIÁRA, INFORMÁCIÓ KÉRÉS


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vélemény, hozzászólás?