● BEMER terápia

A Bemer működési elve: A BEMER mágnesterápiás mező egy olyan biofizikai alkalmazás, mely a szervezet saját gyógyító erejét aktivizálja. Átfogó hatékonysága a speciális BEMER jelnek köszönhető, mely a vér mikrokeringésének aktivizálásával éri el rendkívüli hatását. Tovább olvasom!

BEMER kezelés hatása: Az élő szervezetre gyakorolt, a sejtek működését támogató hatásokat vizsgálva a BEMER terápiával kapcsolatban készült tudományos igényű tanulmányok eredményeiből a következőket állapíthatjuk meg: Tovább olvasom!

Bemer alkalmazási lehetőségek: A vérkeringést jelentősen javítja, és folyamatos használatával a szervezet ezt az állapotot megtartja, így minden egyes sejtünkhöz eljutnak a vérrel szállított tápanyagok, oxigén, és a sejtanyagcsere folyamán képződő salakanyagok elszállításra kerülnek. Ez az alapja az alkalmazási területeknek, melyek a következők: Tovább olvasom!

Bemer készülék bérlése: Amennyiben otthonába szeretne BEMER készüléket, kérjük hívjon  a 06-20/615-2029 számon!  Önnel egy megfelelő időpontot egyeztetek, amikor képzett orvostechnikai eszköz tanácsadóként átadom és megtanítom a készülék használatát, és természetgyógyászként és  BEMER szaktanácsadóként segítek a terápia programjait összeállítani. Tovább olvasom!

Vélemények a bemer kezelésről: Ma az orvostudomány egyik leghatékonyabban kutatott területe az emberi szervezet mikrocirkulációja. Európai kutatási központja a  Berlini Mikrocirkulációs Intézet, melynek vezető professzora Dr. Reiner Klopp. Az általa feltárt mikrocirkulációs szabályozási rendszer működését ma már tanítják az orvosképzésben. A video bemutatja… Tovább olvasom!

Bemer élettani hatásai: A BEMER mágnesmező terápia csökkenti a vörösvértestek összetapadását, így a vér több oxigén szállítására lesz képes. A BEMER terápia egy speciális pulzáló (tehát – sok más hasonló készülékkel szemben – nem statikus, hanem dinamikus, folyamatosan változó mágneses erőt alkalmazó)  mágnesmező terápia. …Tovább olvasom!

Vélemény, hozzászólás?